Halte 6

HALTE 6 is een jong productiehuis voor dans en theater dat zich richt op locatie- en educatietheater.

HALTE 6 maakt educatieve voorstellingen voor het primair en voortgezet onderwijs. We maken theater toegankelijk door met onze voorstellingen langs te komen op school of een locatie in de buurt. Het schoolwerk mag even op ‘halt’, en de leerlingen worden meegenomen in een heuse theaterbeleving. We prikkelen de zintuigen en nemen de leerlingen mee in de fantasie van beweging. Maatschappelijke onderwerpen als sociaal gedrag, normen en waarden en actuele thema’s komen aan bod om zo het jonge publiek aan het denken te zetten.
De voorstellingen zijn, in combinatie met eventuele workshops en een aanvullende lesbrief voor de docent, dé perfecte theaterervaring!

Naast voorstellingen verzorgt HALTE 6 workshops, lessenreeksen en projecten op maat. Wij werken uitsluitend met professioneel geschoolde dansers, dans- en theaterdocenten die vol passie voor en met de leerlingen aan de slag gaan!