De Reus Totaal Impresariaat

Capelle aan den IJssel

De Reus Totaal is een impresariaat dat zich met passie inzet voor figuren- en verteltheater. Wij vinden het mooi als we leerlingen kunnen verwonderen met de veelzijdigheid van dit ambacht. Ook maken wij ons er hard voor om cultureel aanbod te verbinden met waar leerlingen op school mee bezig zijn, zodat lesstof en cultureel aanbod elkaar versterken.

De thema's of zaakvakken waarbij ons aanbod aansluit staan bij onze voorstellingen vermeld.

Al onze spelers spelen zichtbaar voor de leerlingen en we hebben een heel divers aanbod waarbij zelfs stoere leerlingen uit groep 8 op het puntje van hun stoel zitten.

Wij staan er altijd voor open om mee te denken over welke voorstelling het best aansluit bij leerlingen en thema, project of lesstof, dus bel gerust bij vragen!

Met hartelijke groet,

Sigrid de Reus