Muziek-Werkplaats

Utrecht

De Muziek-Werkplaats verzorgt sinds 2004 muziekworkshops voor middelbare schoolleerlingen van alle leerjaren en niveaus door heel Nederland. Tijdens deze workshops maken leerlingen muziek met behulp van 10 mini-studio’s die we op school opbouwen. Aan de hand van aantrekkelijk lesmateriaal kunnen alle leerlingen in korte tijd met het computerprogramma werken. Daarna is het tijd om eigen muziek te maken.

Alle groepjes hebben na afloop een uniek resultaat. Na de workshops uploaden wij deze composities op onze website. Leerlingen kunnen daar hun composities terugluisteren en downloaden. We bieden 4 workshops aan in de Muziek-Werkplaats: Ringtone, Popcompositie, Sound Design en Filmmuziek. Ook is het mogelijk om een project af te stemmen op een onderwerp van een thema- of projectweek. Is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.